Kimpas!

My place about fashion, cloths, shoes etc.!!

Jackor till mig och barnen

Godmorgon och grattis till mig själv. Idag fyller jag år och tänkte fira med ett litet inlägg på min lilla blogg. Såg att det är nästan två år sedan jag skrev sist, lite för långt mellan inläggen för att få ett större följe. Dock har jag mest använt bloggen som en dagbok de senaste åren (det här med tvillingar tar upp sin tid). Som sagt så är det min födelsedag och detta firade jag med att köpa mig tre nya jackor, både till mig och barnen.

Har funderat ett tag på att hänga på ”trenden” och köpa mig en bomberjacka. När jag såg att det numera säljs bomberjackor i barn modell beslutade jag mig för att köpa en till både mig och barnen. De små bomberjackorna till barnen va alldeles för söta för att kunna motstå och det blev lite av ett spontan köp.

Bomberjacka – Jackan för alla åldrar

Snygg bomberjacka

Snygg bomberjacka

Lite mer ingående om det här med bomberjackan. Alla i min ålder, typ alla som är över 25 år idag, vet om att jackan haft ett lite mindre beundransvärt förflutet. Detta är inget som bekommer dagens ungdomar, vilket fyller mig med glädje. Min jacka kan jag bäst beskriva som en smalare modell av den klassiska.

Då mina tvillingar fortfarande är tillräckligt små för att ha på sig likadana kläder köpte jag två av samma modell. Den rosa jacka på bilden är till dottern och den svarta jackan är till sonen, samma modell men inte samma färg alltså. Har alltid tyckt att jackan passat bättre på killar men den här rosa jackan fick mig att tänka om. Min dotter kommer bli överlycklig, sonen hade nog hellre hoppats på nya leksaker =). Hej hopp och tack i förskott för alla gratulationer! C ya.