Kimpas!

My place about fashion, cloths, shoes etc.!!

Hitta rätt bikini för semestern

Sommaren närmar sig med stormsteg och strandsäsongen är snart här. Att handla en bikini kan vara ett stressmoment och det är alltid svårt att hitta vad man letar efter. Det finns nog ingen som tycker att det är ett kul tidsfördriv att prova badkläder i ett trångt omklädningsrum med stark, belysning som framhäver varenda skavank, inbillad eller verklig. Online shopping är ett bekvämt alternativ som ger dig förmånen att kunna prova i lugn och ro i ditt eget hem utan stress. Köper man sin bikini online kan man ta all tid man behöver för att prova de olika modellerna och verkligen känna efter om man trivs i sitt val.

Framhäv dina bästa tillgångar

En bikini med knytning

Bikini framifrån och bakifrån

Inget plagg kan göra så mycket för självförtroendet som en bikini som passar perfekt, och på samma sätt finns det inget som kan förstöra en stranddag lika snabbt som badkläder med dålig passform. Om man inte känner sig bekväm i bikinin blir en semesterdag på stranden ingen avkopplande upplevelse. Det finns en mängd olika varianter och modeller och hos online-butiker kan man i lugn och ro bläddra igenom hela sortimentet för att hitta den modell och stil som passar bäst. Utan stress från andra kunder som väntar på att få prova eller överentusiastiska försäljare kan man också spendera lite tid framför sin egen spegel och fundera på vad man vill framhäva och vad man vill dölja. Har du begåvats med långa, välformade ben ska du satsa på en underdel med högt skurna linjer för att ytterligare fokusera uppmärksamheten på det. För den med starka, väldefinierade armar är en bandeau överdel eller halterneck axelband ett sätt att framhäva överkroppen.

Bikinis för den kurviga figuren

En bikiniöverdel med push-up effekt i behån är det perfekta valet för en storbystad, kurvig figur. En push-up formar och lyfter upp dina behag, och den håller dessutom bysten på plats när du simmar och rör dig. För den med kurvor är det också vackert att välja en variant med den retroinspirerade stil som just nu är så trendigt. En bikiniunderdel med hög midja döljer en putmage och framhäver istället en smal midja. Tillsammans med en överdel med push-up och en snygg strandsarong eller somrig tunika får man en glamorös och elegant timglasfigur som andas gammeldags, klassisk Hollywood glamour. Online brukar det också vara lätt att hitta ett bra urval av både små och stora storlekar för den som föredrar något annat än en medelmåttig, standardstorlek. Om man kan är det ett tips att leta efter butiker som säljer bikinidelar separat eftersom det flesta kvinnor inte har samma storlek på både över och underkroppen.

För sportentusiasten som älskar att röra sig

Ett av de bästa sätten att få en jämn och vacker solbränna är att passa på att röra sig i solen. Om man är en person som tycker om att promenera, simma, spela strandtennis eller vill simma mycket så ska man välja en bikini som hänger med i svängarna. Välj bort trekantsmodeller med knyt och satsa istället på ett tyg i bra kvalité med hög lycra som tål att tvättas utan att förlora sin elasticitet. En klassisk, nautisk look är fint för den som vill ge ett sportigt intryck. Välj klassiska sommarfärger som rött, vitt och blått och satsa på fräscha ränder eller prickigt för den rätta avskalade effekten.

Exotiska fläktar för soldyrkaren

Sommaren är den tid på året då man känner sig som mest energisk och utåtgående. Lek med färger och mönster och möt solen med sprudlande energi och livsglädje. Starka neonfärger är en stor trend sommaren 2014 och kommer verkligen till sin rätt mot gyllene, solbränd hy. Exotiska blommönster kan ge ett ljuvt och romantiskt intryck eller dra mera åt det tropiska hållet för den som drömmer om en semester på en karibisk, paradisö. För en vild och sensuell känsla finns det inget som slår djurmönster. Inspireras av modegenier som Dolce & Gabbana eller Roberto Cavalli som ständigt återkommer till djärva leopardmönster eller svartvita zebraränder i sina sommarkollektioner.